fbpx

Ik ben een Personal Trainer uit Assen en ik ben er voor iedereen. Iedereen heeft namelijk de mogelijkheid om te sporten. Echter de keuze licht hem in of je dit met supervisie van een professional wil doen, dan is een trainer inhuren een wijs besluit

 1. Een Trainer kan zien hoe jij traint

  Hoe goed jij ook zelf kunt sporten, een trainer kan van alle invalshoeken zien of jouw houding goed is en of jouw uitvoering goed is. Hier worden dan aanwijzingen voor gegeven om blessures te voorkomen.

 2. Een Trainer motiveert

  Soms heb je van die dagen dat je geen zin heb om wat voor reden dan ook. Als Trainer heb je de taak om jouw klant het beste van dat moment naar boven te halen. Dat kan variëren van het verleggen van de focus voor die dag, of met een andere mindset gaan trainen.

 3. Overzicht

  Iedereen heeft emoties. De een heeft blokkades door eerdere blessures, de ander vind het moeilijk om anders/meer te eten. Als trainer help je mensen om dingen praktisch uit te leggen en de lat tijdelijk te verlagen om het zelfvertrouwen weer te vergroten

 4. Op afspraak

  Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan? Wanneer je een afspraak hebt staan zeg je die niet af waardoor je wel heen gaat en je uiteindelijk meer resultaat behaalt!

 5.  Eigen trainingsschema

  Een Trainer stemt een schema af op jou wensen, doelstellingen en blessures. De dienst is immers op jou als persoon afgestemd. Het is belangrijk dat je kan trainen ondanks de ongemakken en progressie boekt!