fbpx

Small Group Training

Groepsfitness in Assen

Small Group training is voor mensen die niet individueel willen sporten, maar wel met begeleiding van een Personal Trainer. Deze mensen vinden het belangrijk dat er altijd begeleiding is bij het sporten. De kleinste wijziging in houding óf techniek kan al anders aanvoelen, effectiever zijn, of preventief tegen blessures.

Al een getrainde sporter?

Nadat je al een poosje aan het sporten bent, kunnen er kleine foutjes insluipen. Een personal trainer met scherp oog voor detail kan je daar dan op wijzen en gelijk zul je het verschil voelen wanneer je de oefening anders uitvoert.
Wanneer je toch een blessure hebt is het ook mogelijk in een groep te trainen zonder dat je het gevoel hebt dat je buitengesloten bent. Iedereen is immers aan zijn doel aan het werken en dat doe je samen.

Voel je
welkom

 

In een Small Group training wil jij je welkom voelen. Door dat gevoel extra aandacht te geven is er een rustige sfeer neergezet. Binnen de club vind je geen spiegels en harde muziek.
Misschien kan de eerste keer fitness een drempel voor je zijn. Ik probeer die drempel weg te nemen door duidelijk voor de training uit te leggen wat we gaan doen, en tijdens de trainingen houd ik niet alleen jou, maar iedereen in de gaten. Met deze gedachte kun jij je puur focussen op jouw training en jouw oefening zonder het gevoel dat je het niet goed, of niet goed genoeg doet.

Real Work
Real Results