fbpx

Small Group Training

Groepsfitness in Assen

Small Group training is voor mensen die niet individueel willen sporten, maar wel met begeleiding van een Personal Trainer. Deze mensen vinden het belangrijk dat er altijd begeleiding is bij het sporten. De kleinste wijziging in houding óf techniek kan al anders aanvoelen, effectiever zijn, of preventief tegen blessures.

Al een getrainde sporter?

Nadat je al een poosje aan het sporten bent, kunnen er kleine foutjes insluipen. Een personal trainer met scherp oog voor detail kan je daar dan op wijzen en gelijk zul je het verschil voelen wanneer je de oefening anders uitvoert.
Wanneer je toch een blessure hebt is het ook mogelijk in een groep te trainen zonder dat je het gevoel hebt dat je buitengesloten bent. Iedereen is immers aan zijn doel aan het werken en dat doe je samen.

Klanten Reviews

Voel je
welkom

 

In een Small Group training wil jij je welkom voelen. Door dat gevoel extra aandacht te geven is er een rustige sfeer neergezet. Binnen de club vind je geen spiegels en harde muziek.
Misschien kan de eerste keer fitness een drempel voor je zijn. Ik probeer die drempel weg te nemen door duidelijk voor de training uit te leggen wat we gaan doen, en tijdens de trainingen houd ik niet alleen jou, maar iedereen in de gaten. Met deze gedachte kun jij je puur focussen op jouw training en jouw oefening zonder het gevoel dat je het niet goed, of niet goed genoeg doet.

Real Work
Real Results

Ga voor de 2.0 versie van jezelf

Bij Small Group Training denkt men vaak iemand die je Personal Trainer jou helemaal afmat waar je vervolgens vier dagen van de spierpijn bijna niet kan lopen. Graag wil ik dat beeld bij je weghalen en laten zien dat het ook anders kan. Je wilt immers dat je met genoeg inzet zoveel mogelijk bereikt, zonder dat je over je grenzen heen gaat. Sporten dient je proces te becomplimenteren en een langdurig resultaat te geven.

Speciaal voor mensen die:

  •  Hun gezondheid boven alles stellen
  •  Moeite hebben met afvallen
  •  Altijd weer tegen dezelfde muur aanlopen
  •  Niet persé naar een sixpack streven
  •  Op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen
  •  Graag fit en vitaal in het leven willen staan
  •  Liever sporten in een kleine Fitness Studio
  •  Met makkelijke strategieën willen werken

Kosten:

3x Per Week Trainen: €125 per maand

Mocht Small Group Training jouw aanspreken en zoek je de extra kick van Personal Training?
Dan kunnen we samen een pakket samenstellen waar Personal Training een onderdeel van uit maakt.
De wensen kunnen tijdens een intakegesprek samengesteld worden. 

Vraag hier je gratis les aan!

Invest In Your Health