fbpx

Leefstijladvies

Hip of een trend: Leefstijl

Is het hip? Is het een trend? Je hoort het op elke hoek van de staat… Leefstijl of Lifestyle. Een woord met een brede betekenis waarbij je er geen concrete handelingen aan vast kan leggen. Het is een mode woord wat sinds enkele jaren is gegroeid, maar wat we eigenlijk al jaren doen zonder dat we het Leefstijl noemden.

Wat vind ik al coach een goede leefstijl?

Op individueel niveau kan ik je niet een antwoord op geven als je dit zo leest. Ik kan wel waardes geven waarmee je voor jezelf er een eigen waarde aan kan geven. Een goede gezonde Leefstijl is een goed evenwicht tussen teveel en te weinig stress. Een voedingspatroon met veel verse producten waar ook ruimte is om wat te snoepen/snacken. Voldoende beweging met een gezonde balans tussen sport en recreatief bewegen in de natuur. Voldoende slaap voor een energiek gevoel en genoeg focus. Genoeg sociale contacten en tegelijkertijd ook ruimte voor jezelf.

Minder moeten, meer mogen

 

In de huidige gejaagde maatschappij moeten we vaak veel te veel. Want als je niet druk bent, of aan de buitenwereld kunt laten zien dat je succesvol bent tel je al niet meer mee. Met z’n alleen creëren we dit, en iedereen denkt er aan mee te moeten doen. Ik hoop wanneer je dit leest, en als toekomstige klant, je gaat beseffen dat je dingen meer gaat waarderen als je iets van jezelf mag in plaats van moet.
Wanneer je iets mag beleef je er meer plezier aan. Legio aan voorbeelden te noemen, maar wanneer je je fantasie even gebruikt vind je vast dingen die je vindt wat je van jezelf mag.

Krijg ik bij jou ook Leefstijladviezen?

Uiteraard voorzie ik jou als klant van leefstijl adviezen. Je dagelijkse/wekelijkse routine brengen we in kaart. Ik als coach kan er objectief naar kijken omdat ik geen emotionele verbinding heb met de dingen die jij doet. Het is belangrijk dat jij als klant aan het denken wordt gezet wat je nu eigenlijk aan het doen bent, en of dat (nog) bij je past. Zoals in bovenstaande als genoemd moeten we te veel en ervaren dit als een constante druk wat teveel stress kan veroorzaken. Door objectief te kijken en keuzes te geven ga je verplichtingen anders zien en je lijst van moeten verminderen en meer tijd voor de belangrijke dingen overhouden.
Met belangrijken dingen bedoel ik je sociale contacten. Of dit nu gezin, familie, buren of vrienden zijn, hoe fijn is het als je met die mensen meer tijd mag doorbrengen?

Benieuwd hoe training, voeding & leefstijl gecombineerd voor jou kan werken. Je mag dan een afspraak met mij maken om te bespreken hoe ik je kan helpen.

Real Work
Real Results

Ga voor de 2.0 versie van jezelf

Bij Personal Training denkt men vaak iemand die je helemaal afmat waar je vervolgens vier dagen van de spierpijn bijna niet kan lopen. Graag wil ik dat beeld bij je weghalen en laten zien dat het ook anders kan. Je wilt immers dat je met genoeg inzet zoveel mogelijk bereikt, zonder dat je over je grenzen heen gaat. Sporten dient je proces te becomplimenteren en een langdurig resultaat te geven.

Speciaal voor mensen die:

  •  Hun gezondheid boven alles stellen
  •  Moeite hebben met afvallen
  •  Altijd weer tegen dezelfde muur aanlopen
  •  Niet persé naar een sixpack streven
  •  Op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen
  •  Graag fit en vitaal in het leven willen staan
  •  Liever sporten in een kleine Fitness Studio
  •  Met makkelijke strategieën willen werken

Vraag hier je gratis les aan!

Invest In Your Health