In 2020 start Optimal Strength met een nieuw programma: “For your Business” Ik ben op zoek naar 5 ondernemers die wonen of werken in de omgeving van Assen en dit programma EEN MAAND GRATIS willen testen. Wil jij graag je lichaam zowel fysiek als mentaal verbeteren. Grijp dan nu je kans!

CLAIM NU JOUW GRATIS MAAND

Dit formulier verzameld informatie omtrent de Try-Out. Er zitten geen kosten verbonden en dient puur om te kijken of Optimal Strength echt voor jou is. Gegevens worden niet met derden gedeeld.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

Kom jij jaarlijks een paar kilo aan door vele zakendiners, stops bij de benzinepompen en beweeg je daarnaast ook nog te weinig? Ben jij het zat om vermoeid thuis te komen en wil jij meer energie om zowel privé als zakelijk beter te kunnen presteren? Ben jij deze hard werkende ondernemer en wordt het tijd dat jij gaat werken aan je eigen gezondheid? Kom in actie en pak deze unieke kans!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een persoonlijk één op één traject waarin je werkt aan het verbeteren van jezelf. Middels een uitgebreid intake gesprek bespreken wij jouw wensen en analyseren we jouw huidige leefstijl. Denk hierbij aan; slaap, stress, ademhaling, immuunsysteem, voeding en beweging. Na aanleiding van deze gegevens maken we samen en plan van aanpak.

VOOR WELKE ONDERNEMERS IS DIT PROGRAMMA NIET GESCHIKT?

  • Voor ondernemers die na hun werk energie hebben voor 10. 
  • Voor ondernemers die niet weten wat stress betekend. 
  • Voor ondernemers die nooit bij het tankstation stoppen voor een vette hap. 
  • Voor ondernemers die willen afvallen met rijst, broccoli, kip en shakes. 
  • Voor ondernemers die denken dat ze binnen 2 weken hun doelstelling kunnen behalen. 
  • Voor ondernemers die al weten hoe het moet om blijvend resultaat te creëren.


Ben jij niet het bovenstaande en wil jij ervaren hoe ik jouw kan helpen bij het behalen van een leefbare gezonde leefstijl zodat je weer tevreden bent over je eigen lichaam?

Waarom nu wel resultaat?

Bij Optimal Strength gaan we niet voor de snelle resultaten waar je op lange termijn niets aan hebt. Maar wat doe ik anders dan al die anderen? Ervaar hoe een gerichte en planmatige aanpak voor jou kan werken! 

Ja, ik wil een Try-Out👍

Meld je nu aan voor Try-Out!


CLAIM NU JOUW GRATIS MAAND

Dit formulier verzameld informatie omtrent de Try-Out. Er zitten geen kosten verbonden en dient puur om te kijken of Optimal Strength echt voor jou is. Gegevens worden niet met derden gedeeld.