fbpx

Burn-Out

Wat zijn de
Burn-Out klachten?

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijnlijk gevoel op de borst
  • Hartkloppingen
  • Pijn in de buik of een opgeblazen gevoel
  • Last van spijsvertering

Extreme vermoeidheid en alles is een enorme opgave!

  • Moeite om uit bed te komen
  • Nergens zin in hebben
  • Prikkelbaar
  • Overdag slapen

Vraag hier je intake aan!

Invest In Your Health

Burnout is maatschappelijk een steeds groter probleem. Het herstel daarvan kan lang duren en kans op terugval ligt op de loer. Als je in deze situatie zit is het enorm vervelend en wil je soms helemaal niks, maar tegelijkertijd wil je ook alles aanpakken om uit deze situatie te komen. Soms voel je je niet goed begrepen door je omgeving. Je ziet immers aan de buitenkant niet of je een burnout hebt. Het belangrijkste is dat er serieus naar je klachten geluisterd wordt. Dit beloof ik jou!

 

Hoe kan een Personal Trainer hier bij helpen?
Het idee is om lichtjes van start te gaan met beweging wat net genoeg is om weer wat energie te creëren zonder dat je de dagen erna uitgeput bent.

Er word gewerkt met supplementen om je lichaam extra ondersteuning te geven om aan te sterken.

Voeding is niet altijd toereikend om de tekorten snel aan te vullen, daarom worden specifieke supplementen ingezet om de vermoeidheidsklachten te verminderen en het lichaam extra handvaten te geven. 

Je krijgt praktische kennis over voeding en lifestyle wat direct toepasbaar is

Goede voeding is essentieel voor een goed functionerend lichaam. Bij een burn-out is het extra belangrijk om jouw lichaam niet te belasten met ongezonde voeding. Het lichaam is immers bezig om te herstellen. Daarentegen ga ik jou niet overbelasten met adviezen, maar stap voor stap opbouwen naar wat voor jou haalbaar is. 

Waarom nu wel resultaat?

Bij Optimal Strength gaan we voor haalbare resultaten. Er is zeker 3 maanden nodig voor een voelbaar verschil. Er wordt lichtjes gesport om jouw lichaam aan te sterken zonder uitgeput te raken. Het is belangrijk om de juiste nuance hierin te vinden. Met een goeie samenwerking krijgen we dit gegarandeerd voor elkaar.
bankdrukken personal training

Altijd met een trainer

De kans op blessures tijdens krachttraining is best groot. In ons hoofd doen we het goed maar in de realiteit schort het nog weleens aan de uitvoering. Ook leer je van mij de beste oefeningen die veel resultaat hebben en weinig tijd en techniek kosten.

Met een glimlach naar huis

 Mijn doel is om jouw met meer enrgie naar huis gaat. Ik wil dat je kan genieten en toch van je burn-out af komt. . De trainingen zijn altijd afgestemd op jouw kunnen. En dit allemaal met een grote glimlach.

Werken met een plan

Het is geen kant en klaar 2x per week programma. Specialistische kennis uitgelegd in begrijpbare taal zonder jargon. Beloofd!

Vraag hier je gratis Intake aan!

Invest In Your Health