fbpx

Optimal Strength biedt niet alleen een plek om aan je lichaam te werken, maar ook een community die jouw gezondheid en welzijn ondersteunt. Door regelmatig te sporten bij Optimal Strength geniet je van professionele begeleiding door Patrick Weurding, verbetering van jouw algehele gezondheid en het opbouwen van sociale contacten in een gezellige sfeer. Ontdek de voordelen van fitness bij Optimal Strength!

De voordelen van regelmatig sporten bij Optimal Strength

Regelmatig sporten bij Optimal Strength biedt vele voordelen voor jouw algehele gezondheid. Je conditie verbetert en je zal merken dat stress en vermoeidheid afnemen. Bovendien helpt het ook bij gewichtsverlies en versterking van spieren. Kom langs bij onze vestigingen in Assen aan de Transportweg 8, volg ons op Facebook en begin vandaag nog met werken aan een gezonder lichaam!

Verbetering van de algehele gezondheid

Door regelmatig te sporten bij Optimal Strength, kan jouw algehele gezondheid verbeteren op verschillende manieren. Zo vermindert een actieve levensstijl het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk. Ook wordt het immuunsysteem versterkt, wat de kans op ziektes verkleint. Daarnaast is beweging ook bevorderlijk voor de slaapkwaliteit, waardoor je uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Door regelmatig te sporten kun je jouw gezondheid verbeteren en het risico op hart- en vaatziekten verminderen.

Bij Optimal Strength biedt men diverse programma’s die zijn afgestemd op persoonlijke doelen en behoeften. Door lid te worden van onze community, werk je samen met gelijkgestemden aan een gezondere toekomst voor lichaam en geest!

Vermindering van stress en vermoeidheid

Door te fitnessen kan je endorfine aanmaken, wat zorgt voor een verbeterde stemming en minder stress. Fysieke activiteit biedt ook afleiding van stressoren in het dagelijkse leven. Bovendien geeft de toename van gevoel van controle over je eigen lichaam rust in het hoofd. Investeren in jouw conditie door middel van fitness kan helpen bij het verminderen van stress en angst gerelateerde problematiek, zoals depressies of burnouts.

Gewichtsverlies en versterking van spieren

Krachttraining is een effectieve manier om vet te verbranden en het helpt zelfs als je rust. Cardio-oefeningen dragen bij aan calorieverbruik en zijn dus ook belangrijk voor gewichtsverlies, maar krachttraining heeft nog een extra voordeel: het stimuleert de spieren om meer energie te verbruiken in rust, wat kan leiden tot snellere resultaten. Bovendien zorgt toegenomen spiermassa voor betere lichaamshouding wat kan resulteren in minder rugklachten en andere pijntjes.

In Optimal Strength kun je aan de slag met zowel cardio- als krachttraining onder begeleiding van deskundige trainer die kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Daarnaast biedt Optimal Strength ook groepslessen aan om jouw conditie te verbeteren en stress te verminderen. 

De professionele begeleiding van Optimal Strength 

Optimal Strength biedt professionele begeleiding op het gebied van fitness aan de rand van  Kloosterveen. En vanaf Bovensmilde is het ook super makkelijk te bereiken. Met een persoonlijk opgesteld trainingsplan en individuele aandacht en motivatie, helpen ik jou om jouw welzijn te bevorderen. Een deskundige trainer staat altijd voor je klaar om je te begeleiden naar jouw persoonlijke doelen, of dit nu gaat om afvallen of spieropbouw. Bij Optimal Strength ben jij verzekerd van de beste begeleiding die er is!

Persoonlijk opgesteld trainingsplan

Bij Optimal Strength begrijpen we dat elk individu uniek is en daarom bieden wij een persoonlijk opgesteld trainingsplan aan als je kies voor Personal Training. Hierdoor kan ik mijn leden helpen om hun specifieke doelen te bereiken en zich beter te voelen over zichzelf. 

Het trainingsplan bevat onder andere:

•    Een intakegesprek om jouw doelen en wensen te bespreken

•    Op maat gemaakt trainingsschema aangepast aan jouw niveau en behoeften

•    Regelmatige evaluatie- en bijstelling van het trainingsplan

Een deskundige trainer zorgt ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft tijdens het fitnessen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Wacht niet langer, kom langs bij Optimal Strength voor een persoonlijk opgesteld trainingsplan!

Individuele aandacht en motivatie

Een Personal Trainer die jou begeleidt tijdens elke sessie is de sleutel tot het behalen van succes in je fitnessreis. Bij Optimal Strength begrijp ik dat en zorg ik ervoor dat je altijd een toegewijde trainer aan je zij hebt, die erop gericht is om jou te helpen bij het bereiken van je doelen. Door deze individuele aandacht kun jij erop vertrouwen dat elk aspect van jouw training op maat wordt gemaakt voor optimale resultaten. Door deze kleinschalige aanpak kan ik jou meer aandacht geven dan in een reguliere fitnesscentrum. 

Opbouwen van een vertrouwensrelatie met je trainer voor betere resultaten:

Ik ben niet alleen expert op het gebied van fitness, maar ook uitstekende motivator en inspirerende coach. Ik geloof sterk in de krachtige band tussen een trainer en zijn klant, omdat dit vertrouwen leidt tot echte doorbraken tijdens de trainingssessies.

Motiverende feedback, zodat je gemotiveerd blijft om door te gaan:

We weten allemaal dat discipline vereist is als het gaat om regelmatig sporten. Daarom geef ik als trainer constant positieve feedback aan hun klanten waardoor ze gemotiveerd blijven om door te gaan met trainen zelfs wanneer het moeilijk wordt.

Wat je krijgt bij Optimal Strength:

•    Een Personal Trainer

•    Opbouwen vertrouwensrelatie

•    Motiverende feedback

Deskundige trainer

Met mijn ‘no-nonsense’ benadering boek jij snel resultaat zonder verspilling van tijd of geld. Daarnaast ontvang je deskundig voedingsadvies afgestemd op jouw doelen, advies hoe je je hormonen kunt optimaliseren waardoor je niet alleen fitter wordt maar ook gezonder leeft. Bij Optimal Strength streven ik naar het verbeteren van jouw algehele welzijn.

De gezellige sfeer bij Optimal Strength

Of je nu kiest voor Personal Training of Small Group Training, er is altijd aandacht voor jouw individuele doelen en behoeften. Ik heb juist gekozen voor een kleine gym waar je volledig toegewijde aandacht krijgt. Door te sporten in groepsverband motiveer je elkaar om door te gaan en maak je nieuwe vrienden. Er word hier geen gebruik gemaakt van spiegels en harde muziek wat je vaak tegenkomt bij een reguliere sportschool. Kom langs bij Optimal Strength en ervaar zelf onze warme, gastvrije sfeer!

Personal Training specifiek voor jou

Mijn Personal Training is volledig op maat gemaakt voor jouw behoeften en doelen. Er wordt nauw samengewerkt met je om een trainingsschema te maken dat perfect past bij jouw lichaam en fitnessniveau. Met persoonlijke aandacht tijdens de sessies, kun je erop vertrouwen dat elke oefening goed wordt uitgevoerd en gericht is op het bereiken van de door jou gestelde doelen. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat jij het maximale haalt uit elke trainingssessie, waardoor je sneller resultaat zult zien en gemotiveerd blijft om door te gaan met sporten in Kloosterveen.

Samen sporten met anderen met Small Group Training

Small Group Training is de perfecte manier om samen met anderen te sporten en jezelf te motiveren. Medesporters kunnen je steun bieden tijdens het trainen, waardoor je net dat beetje extra kunt geven om jouw doelen te behalen. De leuke en uitdagende groepslessen zorgen voor een afwisselend programma en dagen je uit om tot het uiterste te gaan. Bovendien zorgt de sociale interactie tijdens het sporten ervoor dat je meer plezier beleeft aan fitness en gemotiveerd blijft om door te gaan. Kies daarom voor Small Group Training bij Optimal Strength en ervaar zelf de voordelen van samen sporten!

 

Wil je een een GRATIS Kennismakingsgesprek om te kijken wat er voor jou gedaan kan worden?

Vul het formulier hieronder in en dan neem ik contact met jou op!