fbpx

Personal Trainer Assen

Personal Trainer in Assen, op jouw manier onder begeleiding sporten!

Wat ik vaak hoor is dat men denkt dat Personal Training, vooral in Assen, alleen voor de gevorderde sporter is of voor mensen die alleen willen afvallen. Ja dat is waar, maar ook weer niet.

Het grootste deel van mijn klanten in Assen heeft de behoefte om te sporten zonder dat zij erover na moeten denken. Misschien herken je het wel, je besteed de nodige uren in de sportschool zonder het gewenste resultaat.

Sporten is een onderdeel van je leven, maar niet JE leven! Als jouw personal trainer in Assen, heb ik een aanpak die vooral gericht is op consistentie en niet op onhaalbare diëten of trainingsprogramma’s.

Twee keer per week gericht en efficiënt sporten met een personal trainer in Assen is een doelstelling ansich en dat is ook wat de meeste mensen bij mij doen.

Ik zorg voor de invulling van de training, bepaal de gewichten en coach je in een levensstijl die bij jou past. Etentjes, drank en bankhangen met een zak chips hoort ook gewoon bij een levensstijl. Als jouw personal trainer in Assen, leer ik je hoe je het best je levensstijl kunt vormgeven.

Wanneer ontvang ik je met open armen?

Ik heb gekozen voor mijn vak omdat ik daar onwijs veel energie van krijg. Personal Training is een vak waarin veel elementen samenkomen. Voeding, training en het mentale gedeelte. Nog meer energie krijg ik wanneer ik mijn kennis kan delen met mensen die bij mij passen.

 • Vooruit willen maar echt op je eigen tempo
 • Je weet dat je moet sporten maar je hebt problemen met je motivatie, ook als je totaal geen motivatie hebt dan ben je van harte welkom.
 • Je wilt effectiever leren trainen zonder tijdverspilling
 • Je gezondheid is de moeite waard om in te investeren

Personal Training is meer dan alleen een trainer die roept dat je die laatste herhaling nog moet doen of je aantal herhalingen telt. Naar mijn mening is Personal Training bedoeld om naar jou als persoon in het geheel te kijken, wat jij nodig hebt en wat jij graag wilt.

Personal Training is ook helpen met de dingen waar je tegen aan loopt wanneer je niet aan het trainen bent. We zijn allemaal mensen die verplichtingen, teleurstellingen, frustraties en belemmeringen hebben. Het maakt niet uit wat je die dag hebt, of waar je tegen aan loopt tijdens je proces om je doelstelling te bereiken. Het is de taak van een trainer om overzicht te houden en je te adviseren welke stappen je kunt nemen om dichter bij je doel te komen. Vaak onderschatten mensen wat kleine stappen voor grote impact kunnen hebben.

Ga voor de 2.0 versie van jezelf

Bij Personal Training denkt men vaak iemand die je helemaal afmat waar je vervolgens vier dagen van de spierpijn bijna niet kan lopen. Graag wil ik dat beeld bij je weghalen en laten zien dat het ook anders kan. Je wilt immers dat je met genoeg inzet zoveel mogelijk bereikt, zonder dat je over je grenzen heen gaat. Sporten dient je proces te becomplimenteren en een langdurig resultaat te geven.

Speciaal voor mensen die:

 •  Hun gezondheid boven alles stellen
 •  Moeite hebben met afvallen
 •  Altijd weer tegen dezelfde muur aanlopen
 •  Niet persé naar een sixpack streven
 •  Op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen
 •  Graag fit en vitaal in het leven willen staan
 •  Liever sporten in een kleine Fitness Studio
 •  Met makkelijke strategieën willen werken

Kosten:

1x per week €150 p/m

2x per week €300 p/m

3x per week €450 p/m

Mocht Personal Training buiten het budget vallen, neem dan een kijkje bij de Duo Personal Training óf Small Group Training.
Hierbij krijg je ook gegarandeerd de begeleiding van mij als trainer.

Ik wil die gratis Try-Out

Kom erachter of dit écht voor jou is