fbpx

Gratis Kennismakingsles

Ga voor de 2.0 versie van jezelf

Bij Personal Training denkt men vaak iemand die je helemaal afmat waar je vervolgens vier dagen van de spierpijn bijna niet kan lopen. Graag wil ik dat beeld bij je weghalen en laten zien dat het ook anders kan. Je wilt immers dat je met genoeg inzet zoveel mogelijk bereikt, zonder dat je over je grenzen heen gaat. Sporten dient je proces te becomplimenteren en een langdurig resultaat te geven.

Speciaal voor mensen die:

  •  Hun gezondheid boven alles stellen
  •  Moeite hebben met afvallen
  •  Altijd weer tegen dezelfde muur aanlopen
  •  Niet persé naar een sixpack streven
  •  Op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen
  •  Graag fit en vitaal in het leven willen staan
  •  Liever sporten in een kleine Fitness Studio
  •  Met makkelijke strategieën willen werken

Vraag hier je gratis les aan!

Invest In Your Health

Fijne begeleiding, leuke mensen die er komen sporten, iedereen wordt in zijn waarde gelaten, ongeacht uiterlijk, omvang en gebreken. Na het sporten eventjes lekker na kletsen en tips uitwisselen met elkaar.

Heidie

In augustus ben ik gestart met Small Group Training. De trainingen zijn gevarieerd, alle spiergroepen komen aan bod. Deze vorm van krachttraining werkt voor mij motiverend, het geeft me net even een beetje meer uitdaging. Patrick heeft veel kennis van voeding en wat het met je lijf doet. Geeft hier goede bruikbare adviezen in.
Hilda

Ik heb nu 5 maanden in een kleine groep mogen trainen met personal trainer Patirick Weurding van Optimal Strength. Patrick is een sympathieke en rustige trainer die goed luistert en met jou aan de slag gaat voor doelen en oplossingen op maat. Patrick laat veel kennis van zaken zien. Met de tweewekelijkse trainingen en een aangepast voedingspatroon heb ik veel resultaat behaald.

Maik

Waarom nu wel resultaat?

Bij Optimal Strength gaan we niet voor de snelle resultaten waar je op lange termijn niets aan hebt. Maar wat doe ik anders dan al die anderen? Ervaar hoe een gerichte en planmatige aanpak voor jou kan werken! 

Altijd met een trainer

Niets is zo kwetsbaar als het lichaam. De kans op blessures tijdens krachttraining is best groot. In ons hoofd doen we het goed maar in de realiteit schort het nog weleens aan de uitvoering. Ook leer je van mij de beste oefeningen die veel resultaat hebben en weinig tijd en techniek kosten.

Met wijn en lekker eten

Het is niet nodig om op een onhaalbaar dieet te zitten. Mijn doel is om jouw nuchter te laten kijken naar voeding. Ik wil dat je kan genieten en toch kan afvallen want dat is namelijk wel mogelijk.

Werken met een plan

Het is geen simpel 2x per week programma. Buiten het voedings- en leefstijlboek heb je ook toegang tot de workshops over voeding trainen en volhouden. Specialistische kennis uitgelegd in begrijpbare taal zonder jargon. Beloofd!

Trainen in groepsverband

Met een personal trainer trainen motiveert maar wat nog meer motiveert is trainen met gelijkgestemden in groepsverband. Super leuk, motiverend en deel al je uitdagingen. Je ziet elkaar wekelijks dus tijd genoeg om na te babbelen over jouw programma.

Trainen op jouw eigen niveau

Mijn doel is niet om jou keihard te laten trainen tijdens de workouts. Ik wil je wat bijbrengen, hoe je veilig beweegt en hoe je je trainingen leuk kan houden. Zo ben je niet van mij afhankelijk en kan je ook na dit programma zelf aan de slag. 

Focus op voeding

Trainen is belangrijk maar voeding is nog belangrijker. Ik zal je laten zien en laten voelen wat voeding voor jou kan doen. Je krijgt niet alleen een ander lichaam maar je zult je ook energieker voelen. En nee, we gaan niet alleen maar komkommers en paprika eten. 

Vraag hier je gratis les aan!

Invest In Your Health