fbpx

Sterk, fit en gezond

Zo blij dat ik afgelopen najaar Optimal Strenght tegenkwam in de opbrengst van mijn zoekresultaten! Wat ik had ingetikt? Sterk, fit en gezond. Want ik was het beu om vaak futloos en moe te zijn. Ik heb een zittend beroep en reis veel, zodat ik niet veel beweging krijg als ik daar niet zelf iets voor doe.

Al na een paar keer te zijn begeleid door Patrick Weurding begon ik te voelen hoe energie, voeding en beweging met elkaar samenvallen. Gewoon ergens beginnen en dan merken hoe je jezelf aansteekt met het verlangen om meer te bewegen en beter te eten. En te ervaren hoe de aanloopweerstand verandert in een verlangen om te sporten.

Voor mij werd gezonder leven al snel een bron van vreugde nadat het jarenlang een bezoeking was geweest. Daarbij is voor mij de begeleiding van Patrick cruciaal. Als je met een betrokken personal coach werkt komt het niet meer in je op om af te zeggen.

Vrijdag mag ik weer!
Marjolein Scherphuis
Senior communicatieadvsieur & Perswoordvoerder
https://www.metscherphuis.nl/