fbpx

Personal Trainer Assen

Stap voor stap fit en gezond blijven met
Mamma Shape!

Mamma Shape helpt je door spieren te trainen waardoor je veel minder ongemakken hebt van jouw zwangerschap.

Hallo daar, ik ben Patrick en ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik sinds april 2023 samenwerk met Verloskundig Centrum Assen om aanstaande moeders een complete oplossing te bieden voor een gezonde zwangerschap. Samen met de beide Lotte’s streven we ernaar om zwangere vrouwen de best mogelijke zorg te bieden, inclusief lichamelijke activiteit.

 

Als onderdeel van deze aanpak ,is deze kleinschalige sportschool uiterst geschikt voor zwangere vrouwen. Hier kun je genieten van begeleide sportlessen en in contact komen met gelijkgestemde vrouwen die ook een gezonde levensstijl willen behouden tijdens de zwangerschap. En het beste van alles is dat deze sportschool zich op slechts één verdieping boven het verloskundig centrum bevindt, wat betekent dat het super handig is om een bezoek te combineren met je consult.

 

En als je eenmaal bent bevallen, zijn er verschillende trainingsmogelijkheden beschikbaar, waaronder Personal Training en kleine groepstrainingen om je te helpen weer in vorm te komen na de bevalling. Kom langs en ervaar zelf de vele voordelen van sporten tijdens de zwangerschap!

In Kleine Groepen met andere Zwangere Aangepast Sporten

  • Je sport in groepen van maximaal 4 vrouwen, waardoor je alle aandacht en begeleiding krijg van de trainer
  • De sportmomenten zijn 30 minuten, hiermee kan je genoeg je spieren stimuleren zonder dat je uitgeput raakt
  • Bij blessures of lichamelijke klachten past de trainer de oefeningen aan zodat je altijd mee kan doen
  • Ik als trainer volg altijd de adviezen van een fysio of andere therapeuten op, hierdoor kan je gerust door blijven sporten

Blijven Sporten na de proefperiode?

Wat zijn de mogelijkheden na de proefperiode?

Elke zwangerschap is anders en elke vrouw zal verschil in energie merken of hoe het lichaam op de zwangerschap reageert.

Hierdoor werk ik niet met overeenkomsten en is er voor iedereen de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen wanneer je niet meer kan komen sporten. 

 

Wat zijn de kosten?

Na de proefperiode van 4 lessen hanteer ik een tarief van €12,50 per bezoek.

Er kan gekozen worden voor 1x, 2x of 3x per week sporten en dit kan maandelijks aangepast worden.

Dus mocht je de energie niet meer hebben om 2x per week te komen, maar wil je wel 1x per week blijven voor onderhoud van je lichaam, doe ik niet moeilijk om dit om te zetten. 

Ik wil die gratis Try-Out

Kom erachter of dit écht voor jou is