Food

Challange

“Een voedingspatroon met voornamelijk onbewerkt eten is het basis ingrediënt om je blijvend fit en vitaal te voelen”

De Food Challenge is ontwikkeld om betere voedingskeuzes te maken. Dit kan individueel advies zijn, maar ook voor een heel gezin. Het programma geeft de logica en voor jou een praktische invulling. De basis hiervoor zijn coaching en studies van zowel (internationale) deskundigen als eigen praktijk ervaringen. Door jou andere voedingskeuzes te leren maken ontwikkel je nieuwe gewoontes. Middels een persoonlijke resultaatgerichte aanpak helpen wij jou om (weer) gezond te gaan eten en te kunnen genieten van de vele voordelen deze nieuwe lifestyle.
Tijdens het eerste gesprek gaan we samen kijken naar je huidige voedingspatroon. Gedurende het programma van 12 weken word je vervolgens stap voor stap persoonlijk begeleid bij het maken van betere voedingskeuzes die je hormoonbalans optimaliseert. Met de gepatenteerde BioSignature® huidplooimeting volgen we de voortgang. Hierdoor kunnen we veranderingen (intern) ook aantoonbaar maken. Je krijgt persoonlijke begeleiding en leert welk specifieke voedingspatroon het beste bij jouw lichaam past.

Wat is de Food Challenge?

Hoe werkt de Food Challenge?

Zeker niet! Wij stimuleren je juist om te eten, goed te eten. Tijdens de Food Challenge krijg je tips voor een lekkere en gezonde maaltijden. Eten moet leuk en eenvoudig zijn en dat vooral blijven! Het stapsgewijs veranderen van je voeding is een bewustwording en vooral een ervaring. Zo weet en ervaar jij wat voor jou de beste voedingskeuzen zijn en leiden tot het voor jou optimale voedingspatroon.

Het strikt opvolgen van de richtlijnen biedt zeker resultaat. Onze begeleiding is er op gericht het praktisch uitvoerbaar is ongeacht jou persoonlijke situatie. Met onze methodiek ga jij betere voedingskeuzes gaat maken en raken jouw hormonen merkbaar en meetbaar beter in balans. Geen tellen van calorieën of maaltijd vervangende shakes, maar het beste voor je lichaam door (h)eerlijke voeding. Durf jij de Food Challenge aan? Wat je doel ook is, maak een begin!

Is de Food Challenge een dieet?

Is succes verzekerd?

Voeding

Weight Challenge

Weigth Challange

Lees hier meer over de Weight Challenge >>

Energy Challenge

Energy Challange

Lees hier meer over de Energy Challenge >>

Blog

BlogLees hier mijn Blog >>