Weight

Challange

“Teleurstellende resultaten zijn te voorkomen door niet gewicht maar balans te kiezen als uitgangspunt”

De Weight Challenge is ontwikkeld om persoonlijke ondersteuning te kunnen bieden voor iedereen die op de juiste manier ‘een maatje minder’ wil. We bieden hiervoor een uitgebalanceerd programma ontstaan uit de combinatie van ervaring, bewezen methodieken en internationale studies. Door gewicht en de individuele hormoonbalans te koppelen aan je voedingspatroon gaan we samen met jou aan de slag. Middels een resultaatgericht trainingsprogramma helpen wij jou om (weer) ‘in shape’ te komen.
In overleg en na metingen wordt eerst een (realistische) doelstelling vastgesteld, hoe groot of klein ook. Tijdens ons programma van 12 weken word je vervolgens stap voor stap persoonlijk begeleid met sporten, eten, lifestyle en het optimaliseren van je hormoonbalans. Met de gepatenteerde BioSignature® huidplooi meting volgen we de voortgang. Hierdoor kan de training in elke fase worden bijgestuurd. Je krijgt persoonlijke begeleiding en leert technieken om (blijvend) het beste uit je training en lijf te halen.

Wat is de Weight Challenge?

Hoe werkt de Weight Challenge?

Jij krijgt onze kennis en individuele begeleiding om te werken aan jou persoonlijk doel. Wij stimuleren en sturen bij om je einddoel te bereiken. Ook leren wij je hoe je moet trainen om blessures te voorkomen, veiligheid staat voorop. Tijdens de Weight Challange variëren we de training dusdanig dat deze zowel uitdagend als leuk blijft. En mocht je lichamelijke problemen hebben, dan werken we daar uiteraard omheen.

Het strikt opvolgen van de richtlijnen brengt je dichter bij je doelen. Onze begeleiding is er op gericht dat jij gemotiveerd blijft en ook voor jou is vol te houden. Wij durven te stellen dat met onze methodiek je gaat afvallen, jou hormonen beter in balans raken en je meer energie zult ervaren als ooit tevoren. Durf jij de Weight Challenge aan? Dan ben je klaar om jouw doelen te bereiken en je nieuwe ‘ik’ te ontmoeten.
Bel ons vrijblijvend voor informatie waar jij ons aan mag houden.

Is de Weight Challenge een dieet?

Is succes verzekerd?

Gewicht

Food Challenge

Food Challange

Lees hier meer over de Food Challenge >>

Energy Challenge

Energy Challange

Lees hier meer over de Energy Challenge >>

Blog

BlogLees hier mijn Blog >>