Patrick

Weurding

“Teleurstellende resultaten zijn te voorkomen door niet gewicht maar balans te kiezen als uitgangspunt.”

Patrick heeft al jaren een passie voor gezondheid en krachttraining. Nadat hij 35 kg is afgevallen is hij zich meer gaan verdiepen hoe het lichaam werkt en hoe je de werking kan optimaliseren. Zo is het allemaal begonnen. Patrick heeft na een intensief vooronderzoek naar fitness gekozen voor Vince DelMonte (Canada) Hij heeft veel van de artikelen van Vince gelezen en enkele van deze programma’s gevolgd. Vervolgens kreeg hij de mogelijkheid om in 2011 naar een seminar van Vince in Canada te gaan.
Met veel interesse heeft is hij deze kennis gaan toepassen én kwam hij ten ore waar je je kon kwalificeren voor krachttraining, dit was bij de Poliquin Group. In September 2012 is Patrick naar London gegaan voor de BioSignature cursus van de Poliquin Group. Hier heeft hij in 3 dagen tijd zich gekwalificeerd als BioSignature Practitioner Level 1. Deze cursus heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Patrick de opleiding voor krachttraining (PICP Level I & II) in december 2013 bij de Poliquin Group in Rhodes Island succesvol heeft afgerond
Patrick is gecertificeerd PICP Level 1 & 2 en BioSignature Practitioner Level 1 & 2. Hij is zelfstandige Personal Trainer en wil met zijn kennis en methodiek mensen helpen om hardnekkig lichaamsvet kwijt te raken en hun gezondheid te herstellen. Wil je kennis met me maken klik op de knop “afspraak maken” voor een leuk gesprek.
Meer informatie en achtergronden: Blog

Partners

Testimonials

Contact

Partners | Optimal Strength Sinds juli 2012 bestaat Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof. Het is een professionele praktijk met 7 verschillende Fysiotherapeuten in het centrum van Assen en Groningen en biedt u een persoonlijke behandeling voor het verminderen van al uw pijnklachten. Dry Needling is één van de specialisaties in de praktijk.

Lees meer >>

AdrianaAdriana Chevallier volgde va. 1993 haar opleidingen tot schoonheidsspecialiste Daarna volgde ze alle specialisaties van de voortgezette opleiding ( Stivas B), Pedicure, Orthomoleculair therapeut en nu de opleiding tot medisch schoonheids-specialiste. Adriana heeft ruime ervaring met lastertherapie en innovatieve huidverbetertechnieken met resultaat.

Lees meer >>

Adres

Optimal Strength

Oranjestraat 120 9401 KM Assen

Contact Gegevens

Email: patrick@optimalstrength.nl
Telefoon: 06-54 307 325

Volg me op social media

Heeft u een vraag?

Uw naam (verplicht)

Uw Email Adres (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw Vraag